Volkswagen Touareg 2022
Головна » Топ  »  Volkswagen Touareg 2022
Volkswagen Touareg 2022
Відкрийте світ автомобільних інновацій з топ-10 моделями за 2024 рік, що включають в себе революційні електромобілі, лаконічні кросовери і потужні спортивні авто, що представляють передові технології і стиль для ваших пригод на дорогах.

Volkswagen Touareg 2022

Підбираючи собі новенький автомобіль, насамперед ми звертаємо увагу на виробника і модель, об'єм бензобака, функціонал та інші технічні параметри. Однак чимале значення має також колір авто. Адже дизайн транспортного засобу - це по суті візитна картка його власника, одна з важливих складових іміджу. Яке ж забарвлення підібрати, щоб виглядати в машині стильно і презентабельно? Чи має цей аспект взагалі якесь значення?

Варто зазначити, що найбільше вибором кольору автомобіля стурбовані жінки. Для них це взагалі один із визначальних чинників під час купівлі ТЗ. Але і чоловікові не зайвим буде підібрати відповідний відтінок, який би гармоніював з його образом.

2

З погляду зовнішнього вигляду, Touareg 20th Anniversary Special Edition витриманий у тому ж стилі, що й поточна версія. Фірмова мова дизайну Volkswagen традиційно демонструє впевненість та стабільність. Відмінність полягає в тому, що грати радіатора на ювілейній версії почорніли, а кузов пофарбований в ексклюзивний колір під назвою Inkstone Blue, який візуально також близький до глибокого чорного. У профіль новий автомобіль простий і консервативний. Гостра лінія талії проходить від переднього крила до задньої частини, а колісні диски також пофарбовані в чорний.

Салон ювілейної версії виглядає функціональним та технологічним. Інтерфейс великого за розміром РК-екрана панелі приладів і 15-дюймового центрального тачскріна досить привабливий. Триспицеве кермо дуже просте за формою, але оснащене багатим функціоналом, а зносостійкі оздоблювальні матеріали демонструють німецьку якість. Логотип спеціальної серії нанесено за допомогою гарячого тиснення на центральній консолі під випускним отвором кондиціонера.

Що стосується силової складової, Touareg 20th Anniversary Special Edition оснащений двигуном V6 3,0т потужністю 340 к.с. і максимальним моментом, що крутить, 450 Нм, а трансмісія представлена коробкою передач 8AT.

4

2022, 80 тыс. км, Дизель, 3 л, Автомат


2 623 550 грн / 68 500 $